L’Observatòri Pirenenc del Cambiament Climatic convòca una procedura de seleccion per plenar un pòste de trabalh de gestion per un projècte d’Assisténcia tecnica LIFE. Lo pòste de gestionari o gestionària serà a títol temporari e se debanará dins la vila de Jaca (Huesca).

Entre autras competéncias, se demandan un percors d’ensenhament superior, una formacion especifica en tematicas associadas al cambiament climatic e la coneissença fonccionala del castelhan e mai del francés. La descripcion complèta de las caracteristicas, las fonccions e la remuneracion del pòste se poiràn consultar aicí. Totes los que desiran participar a-n-aquesta convocatòria o deuràn senhalar dins la demanda que figura coma Annèxe II e que se pòt descargar aicí.

Las demandas seràn adreçadas al director del consòrci de la CTP abans lo 5 de març de 2021 e seràn enviadas al corrièr electronic contact@ctp.org.

L’Observatòri Pirenenc del Cambiament Climatic es una iniciativa de la Comunautat de Trabalh dels Pirenèus, un consòrci amb personalitat juridica pròpria restacat a la Comunautat Autonòma d’Aragon, pel mejan del Departament de Presidéncia e Relacions Institucionalas.

Totas las informacions sul procès de seleccion se tròban aicí.