Politica de privacitat

Sus aqueste site internet, se recaptan pas de donadas de caràcter personal dels utilizaires sens lor coneissença, nimai son transmesas a de terces.

Amb la tòca de vos ofrir lo melhor servici e per fin de tornar son usatge mai aisit, s’analizan la quantitat de paginas visitadas, lo nombre de visitaires, aital coma l’activitat de quales la visitan e lor frequéncia d’usatge. A aqueste efièch, lo Consòrci de la Comunautat de Trabalh dels Pirenèus (CTP) utiliza las informacions estatisticas elaboradas pel prestatari de servicis internet.

La CTP utiliza pas cap de galeta (« cookie ») per acampar d’informacions dels utilizaires, nimai enregistra las adreças d’accès IP. S’utilizan sonque galetas pròprias, de session, amb una finalitat tecnica (las que permeton la navigacion dins lo site internet e l’usatge de sas divèrsas opcions e servicis).

Lo portal que la CTP es titular conten ligams a sites internet de terces, que las politicas de privacitat son desparièras de las de la CTP. Abans d’accedir a tals sites internet, podètz decidir se aceptàtz lors politicas de privacitat e de galetas. Generalament, se navigàtz per internet, podètz aceptar o refusar las galetas de terces dins las opcions de configuracion de vòstre navigator.

Informacions basicas sus la proteccion de las donadas

Çai-jos vos assabentam de la politica de proteccion de donadas de la CTP.

Encargat de tractament

Las donadas de caràcter personal que se poguèssen recaptar dirèctament de las personas interessadas seràn tractadas confidencialament e limitadas a l’activitat correspondenta de tractament de proprietat del Consòrci de la Comunautat de Trabalh dels Pirenèus (CTP).

Adr. Postala: Edificio IPE – Avenida Ntra Sra de la Victoria nº 8 – 22700 Jaca (Huesca)
Telefòn: 974 363 100
Corrièl: contact@ctp.org

La tièra de las activitas de tractament que la CTP realiza es:

 • Agendà del Consòrci de la CTP
  • Gestion dels còmptes e de las finanças del Consòrci de la CTP
  • Gestion del programa POCTEFA
  • Gestion de RH del Consòrci de la CTP
  • Recors de pòstes del Consòrci de la CTP.
  • Letra d’informacion del Consòrci de la CTP
  • Letra d’informacion del programa POCTEFA
  • Letra d’informacion de l’OPCC Consòrci de la CTP
  • Cercador de sòcis del programa POCTEFA
  • Transparéncia (accès a l’informacion) Consòrci de la CTP

Podètz consultar l’informacion relativa a cada actividat en indicant lo nombre correspondent dins lo registre d’actividats de tractament de la CTP qu’es disponible sus: http://aplicaciones.aragon.es/notif_lopd_pub/

Tòca

La tòca del tractament de las donadas correspond a caduna de las activitats de tractament que la CTP realiza e que son accessiblas dins lo registre d’activitats de tractament.

Legitimacion

Vòstras donadas son tractadas per assegurar lo respècte de las obligacions legalas per CTP e de las missions realizadas dins l’interés public o dins l’exercici dels poders publics conferits a la CTP, aital coma al moment que la finalitat del tractament requerisca vòstre consentiment, que deurà èsser fach amb una afirmacion clara e explicita.

Podètz consultar la basa legala relativa per caduna de las actividats de tractament que la CTP realiza en indicant lo nombre correspondent dins lo registre d’activitats de tractament de la CTP qu’es disponible sus: http://aplicaciones.aragon.es/notif_lopd_pub/

Conservacion de donadas

Las donadas personalas acampadas se conservaràn tot lo temps necite per s’aquitar de la finalitat per que se recaptan e per determinar las possiblas responsabilitats que poguèssen derivar d’aquesta finalitat, en mai dels periòdes establits dins las nòrmas de fichièrs e documentacion.

Comunicacion de donadas

Generalament, las donadas personalas seràn pas comunicadas a de terces, levat en cas d’obligacion legala, qu’i pòt èsser tota comunicacion a las administracions que fan partida de la CTP, jutges, jutjas e tribunals, etc.

Podètz consultar las personas destinatàrias per caduna de las activitats de tractament que la CTP realiza en indicant lo nombre correspondent dins lo registre d’activitats de tractament de la CTP qu’es disponible sus: http://aplicaciones.aragon.es/notif_lopd_pub/

Dreches de las personas interessadas

Tota persona a lo drèch a obténer la confirmacion suls tractaments de sas donadas realizats per la CTP.

Podètz exercir vòstres dreches d’accès, rectification, supression e portabilitat de vòstras donadas, de limitacion e d’oposicion de lor tractament, aital coma de non pas èsser l’objècte de decisions basadas sonque sul tractament automatizat de vòstras donadas, tombant lo cas, en respècte al Consòrci de la Comunautat de Trabalh dels Pirenèus:

Adr. Postala: Edificio IPE – Avenida Ntra Sra de la Victoria nº 8 – 22700 Jaca (Huesca)
Telefòn: 974 363 100
Corrièl: contact@ctp.org

Contacte Delegat(da) Proteccion de las donadas (DPD): contact@ctp.org