Els dies 7 i 8 de novembre de 2017 al Centre de Congressos Le Bellevue de Biarritz.
L’Observatori Pirinenc del Canvi Climàtic (OPCC) i la Regió Nouvelle-Aquitaine, Presidència actual de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP), us convidan al 2º Col·loqui internacional sobre canvi climàtic en zones de muntanya, PYRADAPT 2017.

Aquest col·loqui té com a objectiu ser un moment de trobada d’intercanvi de coneixements entre la comunitat científica i entitats de caràcter tècnic de diversa índole (instituts públics de recerca, col·lectius, universitats, organismes tècnics, associacions i serveis de l’estat) per actualitzar les bases de coneixement sobre l’impacte del canvi climàtic en zones de muntanya i reflexionar com els Pirineus poden adaptar-se a aquests efectes.

Les conclusions del Col·loqui PYRADAPT 2017 es presentaran en el marc del Consell Plenari de la Comunitat de Treball dels Pirineus que tindrà lloc el 9 de novembre de 2017 de 10h a 13h30 en el Centre de Congressos Le Bellevue.


Si li interessa obtenir més informació en relació al programa, pot visita el web del col·loqui:
 https://pyradapt.wordpress.com/cat/

El 2º Col·loqui internacional sobre canvi climàtic en zones de muntanya, PYRADAPT 2017, està organitzat en el marc del projecte OPCC2. Els projectes OPCC2, CLIMPY, REPLIM, CANOPEE i FLORAPYR estan cofinançats al 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través de l’Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).