El jurat de la 17a edició del premi Pirene de periodisme interpirinenc, format per la Sra. Alba Doral, Redactora del Diari d’Andorra, el Sr. Marc Rodríguez, Encarregat de Comunicació del Govern d’Andorra i la Sra. Ester Pons, Redactora de Ràdio Ser Principat d’Andorra, van fallar els següents premis, després d’haver examinat els 16 treballs presentats, dels quals 9 van ser en premsa escrita i 7 en radi i televisió:

  • – Premi Pirene 2012 categoria Premsa Escrita, dotat amb 3.000 euros, al reportatge "A l’assaut de l’Aneto" (A l’assalt de l’Aneto) de Patrice Teisseire-Dufour, publicat per la revista Pyrénées Magazine. El jurat va apreciar la intensitat de la redacció i l’elaboració d’un llenguatge que permet als lectors viure la sensació de la dificultat de l’ascensió a l’Aneto. També es va ressaltar la qualitat de les imatges que acompanyen el text.
  • – Premi Pirene 2012 categoria audiovisual, dotat amb 3.000 euros, al reportatge "La Cerdanya" de l’emissió Terreny personal, dirigida per Núria Castejar, emès per Televisió de Catalunya el 29 de maig 2012. El jurat va apreciar la qualitat de les imatges i l’excel•lent producció. Es descriuen diferents realitats i noves formes de relació vinculades a un territori concret, com és la Cerdanya, ressaltant els canvis que s’hauran de realitzar davant les perspectives que s’obren als Pirineus del segle XXI.

Trobareu més informació a: www.pirene.ad