El projecte QUIERO mi montaña tracta sobre "la construcció del paisatge contemporani". És la creació del paisatge amb una referència de caire autobiogràfic, fidel a la cartografia i ubicació del lloc. El lloc: Els Pirineus, concretament, els Pirineus Atlàntics i els Alts Pirineus.
A partir d’algunes de les citacions del text Introducción: sobre el paisaje y su construcción de Javier Maderuelo, sobre el concepte de paisatge i de com aquest es construeix, l’artista representa la construcció de la idea de muntanya i de la idea de paisatge a partir de la utilització de diversos procediments: la serigrafia -com a mitjà de reproducció en cadena-, la fotografia -com a mitjà de translació de part d’un paisatge- i l’escultura -com a mitjà per a la seva construcció tridimensional. Diferents punts de vista o nivells de representació que aporten un caràcter multidisciplinari a l’expressió d’una mateixa idea o concepte.

Cal recordar que Amaia Gracia, (Pamplona, 1985) és la guanyadora del concurs "Frontera, espai de cooperació" amb la seva obra “Pirenaico expandido”, treball de 35x50x70 cm, creada a partir de ferro, contraxapat, fibra de vidre, mirall, esmalt i un mapa.

Trobareu més informació sobre l’exposició.