El Comitè de Seguiment del POCTEFA es va reunir el passat 12 de març a Andorra-la-Vella per avançar en la redacció definitiva del Programa Interreg V A Espanya-França-Andorra (POCTEFA). L’estratègia de cooperació transfronterera entre Espanya, França i Andorra a desenvolupar durant el pròxim període de programació, 2014-2020, s’articularà sobre aquest programa.

Després de la tramesa a la Comissió Europea en setembre d’una primera versió del Programa i dos mesos de treball intens per incorporar les seves observacions (rebudes el desembre), els membres del Comitè de Seguiment van aprovar en la seva última reunió una segona versió de l’Interreg V A POCTEFA que serà enviat de nou a la Comissió Europea amb l’objectiu d’obtenir la seva aprovació definitiva.

La Comunitat de Treball dels Pirineus, autoritat de gestió d’aquest programa, espera rebre l’aprovació en els pròxims mesos i procedir al seu llançament oficial durant el segon semestre de 2015. Podeu consultar tota la informació sobre el POCTEFA 2014-2020 a la seva web www.poctefa.eu