Aquel eveniment, coordinat per INTERACT, amassa mai de 70 programas de Cooperacion Territoriala de mai de 35 païses de l’Union Europèa e païses vesins. Lo sieu objectiu es menar a tèrme una granda campanha conjoncha de comunicacion per far conéisser a tota la societat las capitadas importantas per la cooperacion transfrontalièra a travèrs del finançament de mai de 20.000 projèctes de cooperacion.

La primièra edicion del Jorn Europèu de la Cooperacion, en setembre de 2012, atenguèt un grand succès de participacion amb mai de 100 eveniments organizats e 200.000 participants en Euròpa tota.

La CTP encoratjam totes los projèctes finançats pel POCTEFA de participar al Jorn Europèu de la Cooperacion 2013 en organizant lo vòstre eveniment pròpri. Es una escasença de las belas per far conéisser lo projècte al grand public e metre en valor los vòstres resultats atenguts, en melhorant aital la vòstra visibilitat. Per mai d’informacions pòdetz jonchar la responsabla de comunicacion: s.laizpuru@poctefa.eu

Resultats del Jorn Europèu de la Cooperacion 2012


Eveniment organizat pel POCTEFA dins l’encastre del Jorn Europèu de la Cooperacion 2012