Vols participar-hi? És molt senzill. Només has de ser un artista jove de la zona fronterera, realitzar una obra sobre el tema "Frontera, espai de cooperació" i enviar l’expedient de candidatura abans del 30 de juny de 2012. Un jurat d’artistes i experts en art procedents dels territoris fronterers seleccionarà les obres que formaran part de l’exposició i premiarà els tres millors treballs: Categoria 14-18 anys (dotat amb 1000 € per material o formació), categoria Artista jove (dotat amb 1000 € per material o formació) i Gran Premi (dotat amb 3000 € per material o formació).

Tens talent? Participa i potser la teva obra s’exposarà a la Sala d’Armes de la Ciutadella, a Pamplona, a partir del 17 de setembre i posteriorment en diferents sales de tot el territori fronterer.

________________

La Comunitat de Treball dels Pirineus, com a autoritat de gestió del POCTEFA organitza el concurs « Frontera, espai de cooperació »

La Xarxa europea Interact, amb el suport de la Comissió Europea organitza El dia de la cooperació europea, el 21 de setembre de 2012.
En aquest marc, a cada frontera se celebrarà la cooperació territorial a la Unió Europea mitjançant diferents esdeveniments, per tal de difondre entre els ciutadans europeus l’acció de la Unió Europea en el marc de la cooperació territorial i reivindicar-la com un dels eixos fonamentals de la seva construcció.
La CTP, com a autoritat de gestió del programa europeu POCTEFA, organitza un concurs d’art amb l’objectiu de preparar una exposició itinerant que s’inaugurarà el 17 de setembre a Pamplona i que posteriorment recorrerà els territoris de la zona elegible del POCTEFA.
_________________

Descarregueu el reglament i l’expedient de candidatura (en castellà o francès).


Contacte

Sonia Aizpuru, Responsable de Comunicació de la CTP
s.laizpuru@poctefa.eu
Tel. +34 974 36 37 18

Mikeldi Miranda
m.miranda@ctp.org
Tel. +34 974 35 55 17