La Comunitat de Treball dels Pirineus convoca un nou concurs de fotografia. Sota el nom “Com gaudeixes dels Pirineus?”, el concurs persegueix posar en valor i donar a conèixer a través de la fotografia l’oferta cultural i d’oci que proporciona el territori de la Comunitat de Treball dels Pirineus. En totes les imatges presentades a concurs, es necessari que apareguin persones realitzant alguna activitat als Pirineus.

Per participar, s’ha de tenir més de 18 anys i enviar les fotografies entre el 8 d’octubre i el 6 de novembre a la següent adreça electrònica: ctppoctefa@gmail.com. El guanyador obtindrà una estada de dos nits en l’hotel Reina Felicia de Jaca, municipi situat al peu dels Pirineus que compta amb una àmplia oferta d’oci i és la seu de la CTP des de fa més de trenta anys.

Per a participar en el concurs, el candidat haurà de ser seguidor de la CTP en Twitter (@ctppoctefa) o clicar “m’agrada” a la seva pàgina de Facebook (Communauté de Travail des Pyrénées/Comunitat de Treball dels Pirineus).

Les imatges presentades en el concurs es faran públiques a través de les xarxes socials sota el hashtag #PirineosEuropeos. Si, a més, ets un apassionat dels Pirineus, no tens excusa. Participa!

Podeu consultar les bases completes del concurs a través d’aquest enllaç.