Aquest projecte POCTEFA té com a objectiu contribuir amb l’impuls de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, actuant com a eina de desenvolupament econòmic dels territoris i motivant la cooperació transfronterera entre Navarra, País Basc i Aquitània. Més de mil empreses i professionals d’aquestes regions han participat en les accions d’aquest projecte.

Roberto Elizalde, president d’ATANA, l’Associació que ha estat el Cap de Fila d’aquesta iniciativa, va aprofitar l’ocasió per a destacar la importància de la cooperació transfronterera per al desenvolupament dels territoris i el paper de les TIC per a acabar amb l’efecte frontera.

Durant l’esdeveniment, es va organitzar una taula rodona sobre eines en línia per afavorir la col•laboració entre empreses d’ambdues parts de la frontera i una altra taula sobre ajudes a la cooperació transfronterera. En aquesta última, els participants van recalcar la importància de preparar els projectes amb temps. Per a això, és necessari trobar en primer lloc als socis adequats. D’altra banda, també van posar l’accent en demanar assessorament als organismes especialitzats.

A més, 14 empreses i entitats van rebre el Reconeixement TRANSTIC a la cooperació transfronterera.

Tota la informació aquí.