Les zones de muntanya comporten uns avantatges molt importants en termes de qualitat de vida: intercanvis comunitaris especialment intensos, una rica cultura tradicional, l’accés a un medi conservat i activitats de lleure, així com una gran quantitat d’oportunitats de feina diferents. Però aquests espais sovint representen una imatge passada de moda, sovint poc dinàmica, o diversificada. D’aquesta manera, les qüestions clau de cara a les Jornades per a la joventut són “Com aconseguir que els joves es quedin en zones de muntanya? Com aconseguir que s’instal•lin en aquesta zona quan acaben els seus estudis, i com atreure a altres joves, sols o amb la seva família, procedents d’altres territoris, a les nostres regions de muntanya?”
Les jornades proporcionaran als participants coneixements i una oportunitat per al diàleg sobre les dificultats i les bones pràctiques que hagin dut a terme davant de problemes específics i polítiques sobre la joventut a la muntanya.
Per a més informació, us convidem a visitar la pàgina web d’EuroMontana. En aquesta pàgina hi trobareu tant fullets, com la programació i el formulari d’inscripció.