Organisada annalament, la Jornada Nacionala de la Raqueta a nèu a coma objectiu de far descobrir la montanha ivernenca autrament….
Lo 10 de genièr que ven, los Acompanhaires en Montanha vos condidan a partejar, sus 8 sitis del versant nòrd de Pirenèus, lor mestièr e la pratica de la raqueta a nèu, dins un ambient conviventa.

Que siatz en familha, sol o entre amics, la Jornada Nacionala de la Raqueta vos permetrà de vos iniciar a aquela activitat o de vos perfeccionar tot en respectant las règlas de securitat e en preservant l’environament gràcia als conselhs de professionals.

Qual que siá vòstre nivèl fisic, poiretz de mai descobrir de nombrosas activitats ludicas al travèrs d’obradors tematicas tals que construccion d’iglòs, la compreneson de la nèu e l’orientacion en mièg montanhòl.

Aquela veritabla festa de la montanha ivernenca es realisada en partenariat per de federacions desportivas (Escorregudas a pè, Montanha e Escalada e Club Alpin Francés) e d’actors locals.

Munissètz-vos de vestits cauds e adaptats ! Los Acompanhaires en Montanha se cargan del prèst del material aital coma del tradicional vin caud !

Informacions praticas

Siti Web