La I Assemblea Transfronterera sobre Excursionisme de Sallagosa (Pirineus Orientals) té lloc del 2 al 4 de juliol de 2010, en motiu del 10è aniversari de Faites de la randonnée.

Faites de la randonnée és una festa creada a iniciativa de la comunitat de comunes Pirineus-Cerdanya per destacar el seu patrimoni natural i cultural.
Aquest esdeveniment reuneix anualment un bon nombre d’excursionistes.

Amb motiu d’aquest 10è aniversari, els organitzadors s’associen al Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans per organitzar una edició enriquida, plena de debats i de trobades. La I Assemblea Transfronterera sobre Excursionisme és fruit d’aquesta voluntat.

Aquesta trobada de reflexió i d’intercanvis s’adreça a tots els professionals del sector de les activitats a l’aire lliure i s’estructura a partir d’una problemàtica relacionada amb el desenvolupament d’un turisme sostenible en entorn sensible: La randonnée, outil de développement économique ? (L’excursionisme, eina de desenvolupament econòmic?).

Aquesta qüestió es pot enfocar des de diversos punts de vista: jurídic, organitzatiu, ètic i màrqueting, que es tractaran en els tallers dirigits per membres de diferents camps, que volen aportar el seu testimoni i compartir experiències.

El programa d’aquests tres dies proposa tallers, visites, descobertes i, per descomptat, excursions. Podeu escollir entre tres itineraris de diferents nivells perquè gaudiu dels paisatges de la Cerdanya.

Informació pràctica

Contacte:

Comunitat de comunes Pirineus-Cerdanya
Tel.: 04 68 04 53 30

Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans
Tel.: 04 68 04 97 60
christel.genon@pyrenees-cerdagne.com

Lloc web de la comunitat de comunes Pirineus-Cerdanya

Lloc web del Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans

Baixar el programa i la butlleta d’inscripció