El recorregut va començar a Logroño el dia 15 de juliol amb una exposició i tastos de productes tradicionals i va finalitzar en la localitat francesa de Lannemezan el passat 26 de juliol. La mostra ha parat també a Pamplona, Jaca i Graus oferint degustacions, desenvolupant tallers per a nens sobre alimentació saludable o participant en cites gastronòmiques com la Fira de la Llonganissa de Graus.

Durant tot el recorregut, els interessats han pogut visitar una exposició sobre GUSAPIR, així com conèixer els principals productes alimentaris de referència de les regions que participen en el projecte.

La iniciativa ha tingut molt bon acolliment per part del públic i més de2.000 persones han participat en les activitats proposades.

La gira de l’expo-tràiler gastronòmic és una de les accions programades en el marc de GUSAPIR. Aquest projecte transfronterer pretén afavorir el desenvolupament d’un sector agroalimentari basat en la qualitat, donant a conèixer la gastronomia local de les regions que l’integren.

Podeu trobar tota la informació sobre el projecte aquí.