Enguany, el Premi Joventut de la CTP va ser per al projecte “Els oficis de les estacions transpirinenques”, un projecte de cooperació transfronterera en la zona dels Pirineus per a la integració dels joves en el món laboral a través dels oficis relacionats amb les estacions d’esports d’hivern i els centres termals d’aquest territori.

El Lycée des Métiers Joseph Marie Jacquard de Midi-Pyrénées lidera aquest projecte de cooperació transfronterera que inclou com socis tres centres d’ensenyament d’Aragó (I.E.S Siglo XXI de Pedrola, I.E.S. Bajo Aragón de Alcañiz i CPIFP Innovación Pirámide d’Osca). El seu objectiu és convertir-se en un referent per a la formació de treballadors en oficis relacionats amb el turisme termal i els esports d’hivern als Pirineus.

El Premi Joventut de la CTP està dotat amb 10.000€, quantitat que serveix per acompanyar la implantació d’un projecte de cooperació transfronterera a favor de la joventut.

Aquest any s’ha concedit només un Premi de la CTP, el Premi “Joventut”, ja que el premi corresponent a la secció “Actors dinàmics” va ser declarat desert.