L’esdeveniment tindrà lloc el pròxima 10 de desembre sota el títol d’“Utilització de noves tecnologies per a la gestió i la promoció dels refugis de muntanya pirinencs”. 

Durant la reunió es presentaran els objectius i el pressupost que ha tingut el projecte i es farà referència als seus resultats. Entre ells, els equipaments i materials amb els quals s’ha dotat els refugis i la creació d’una web transfronterera per a la reserva de rutes. Finalment, es realitzarà un balanç de les perspectives de futur del projecte. 

La concepció d’ENTREPRY es va plantejar amb l’objectiu de millorar la col·laboració en matèria de refugis de muntanya espanyols i francesos i, sobretot, impulsar el flux de muntanyencs que realitzen rutes transfrontereres utilitzant els refugis d’ambdós vessants. Des que va ser programat en 2013 ha aconseguit aquests objectius i, a més, s’ha convertit en un referent en la gestió dels refugis a través d’Internet.

Així, un dels principals resultats del projecte, com es presentarà en aquesta conferència, ha estat la creació d’un espai web que conté els refugis i les rutes que els uneixen. A més, des d’aquesta pàgina web l’usuari pot fer reserves en línia en els refugis i fins i tot seguir les rutes de forma digital.

Consulteu tots els detalls del projecte a la web www.entrepyr.eu.