Espectacles de dansa vertical, passejos a la llum de les veles, visites teatralitzades, concerts, òpera o degustacions gastronòmiques. Aquestes són algunes de les propostes culturals dissenyades per Pamplona i Baiona, i emmarcades en el projecte FORTIUS de cooperació transfronterera per a la posada en valor del patrimoni fortificat d’ambdues ciutats.

FORTIUS és un projecte POCTEFA que novament presenta aquest estiu una programació rica en varietat i en qualitat que tracta d’enriquir l’oferta cultural i turística de Pamplona i Baiona.

En Pamplona, aquesta programació es divideix en tretze cicles, deu exposicions i tres visites guiades. Les activitats es desenvoluparan en el recinte emmurallat de la ciutat i a la Ciutadella. A excepció de ‘La muralla en dansa’, les visites teatralitzades i les cates de vi, l’entrada és gratuïta per a totes les activitats.

En quant a Baiona, ofereix visites guiades, concerts, òpera, circ, jornades gastronòmiques i molt més en el seu recinte fortificat, durant els caps de setmana d’agost i setembre.

Podeu consultar el programa de ‘Ciutat de l’Arte’ de Pamplona a través d’aquest enllaç, i el programa de Baiona aquí.