INTERACT, coordinadora de la segona edició del Dia de la Cooperació Europea, convoca un concurs de pòsters amb el qual pretén involucrar els joves europeus en aquest important esdeveniment. Els treballs presentats hauran d’enaltir la importància de la cooperació entre els pobles d’Europa.

El pròxim 24 d’agost de 2013 serà l’últim dia per fer arribar els treballs. Els millors pòsters presentats al concurs formaran part d’una exposició que es realitzarà a Viena (Àustria) el mes de setembre, coincidint amb la celebració del Dia de la Cooperació Europea, i els treballs guanyadors rebran un premi.

Per a més informació sobre el concurs, cliqueu aquí.

Ja està en marxa la campanya
D’altra banda, INTERACT ha convocat la campanya 2013 de Dia de la Cooperació Europea sota el lema “I’m part of it”.

Aquesta campanya ressalta les veritables històries que es troben darrere dels projectes de cooperació transfronterera, explicades pels seus principals protagonistes.

També s’ha publicat un vídeo per donar a conèixer a la societat els importants èxits que la UE ha aconseguit gràcies a la cooperació.

El Dia de la Cooperació Europea reuneix al voltant de 70 programes de Cooperació Territorial de la UE. Tindrà lloc durant la setmana del 21 de setembre, en la que s’han programat un gran nombre d’actes i esdeveniments a Brussel•les i a nivell local a tota Europa. Aquest esdeveniment comptarà també amb la participació d’alguns països veïns de la UE.

Per a més informació sobre el Dia de la Cooperació Europea, cliqueu aquí.