El Kursaal de San Sebastià va acollir el passat 13 de setembre la Jornada de clausura del projecte CTFP (Campus Transfronterer de Formació Professional), a través del que s’han associat centres de formació professional d’Euskadi i Aquitània, amb l’objectiu de promoure llocs de treball i garantir el desenvolupament econòmic en aquesta zona transfronterera.

L’artesania i la formació professional són una font de creació de llocs de treball important, tant a Guipúscoa com als Pirineus Atlàntics. Amb l’objectiu de millorar la formació oferta, els centres de formació Ikaslan Gipuzkoa i la Chambre de Métiers et de l’Artisanat des Pyrénées Atlantiques van unir les seves forces en un projecte de campus transfronterer.

El socis van comptar amb finançament europeu a través del POCTEFA per a la posada en marxa del projecte. Durant la Jornada de clausura es va signar un compromís de cooperació amb el que els socis volen apostar per la continuïtat del projecte, avançant en coherència amb els objectius de l’estratègia EUROPA 2020 cap a una formació professional de qualitat.

Més informació sobre el projecte CTFP aquí.