Pots fer-ho omplint aquest formulari abans del 21 de desembre de 2015. La Direcció General de Política Regional i Urbana de la Comissió Europea (DG REGI) ha iniciat una consulta per examinar quines són les barreres que existeixen a les regions frontereres d’Europa i analitzar com afecten les persones, les organitzacions, les empreses i les administracions públiques. El resultat d’aquest estudi permetrà formular conclusions i suggeriments pràctics sobre la forma en què la Unió Europea i els seus socis poden reduir aquestes barreres.

Durant els últims 25 anys, la Unió Europea ha invertit en cooperació transfronterera a través d’Interreg, un instrument financer que facilita i impulsa la col·laboració a través de les fronteres. Tot i així, i malgrat els grans progressos realitzats, encara persisteixen dificultats en àmbits com la recerca d’ocupació, l’accés a l’assistència sanitària, el reconeixement de qualificacions, la superació de les diferències culturals i lingüístiques o l’accés a les instal·lacions públiques.

Una vegada finalitzada la consulta, els resultats es publicaran en línia tan aviat com sigui possible.
Esperem rebre la teva opinió.

Per conèixer tots els detalls sobre la iniciativa podeu consultar aquesta pàgina. Així mateix, podeu sol·licitar més informació a l’adreça:  REGIO-CONSULTATION-BORDER-OBSTACLES@ec.europa.eu.