Andorra acollirà del 4 al 7 de febrer de 2014 el XIV Congrés Internacional de Vialitat Hivernal. Una important cita per tots els interessats a conèixer els últims avenços en l’explotació i el manteniment de carreteres, ponts i túnels en època hivernal. Ja s’ha obert el període d’inscripció. Inscrigui’s!

El tema principal del congrés serà la vialitat hivernal en temps de crisis. S’abordaran també temes com el canvi climàtic i les seves conseqüències per la seguretat viària, l’enfocament operacional i la gestió de la vialitat hivernal, els equipaments i materials per a la seguretat viària hivernal…

El Centre de Congressos d’Andorra la Vella acollirà les sessions d’obertura, plenària i clausura, així com les més de 100 ponències programades i les diverses sessions tècniques previstes. A més, a pocs minuts del Centre de Congressos, una zona d’exposició acollirà un centenar d’expositors entre els quals es comptarà amb una extensa representació de les empreses del sector. Finalment, un circuit de gel a Pas de la Casa acollirà un campionat de màquines llevaneus i s’utilitzarà com lloc de demostracions de maquinària.

El XIV Congrés Internacional de Vialitat Hivernal està organitzat pel World Road Association, el Govern d’Andorra i el Comú d’Andorra la Vella.

Pot consultar el programa complet del XIV Congrés Internacional de Vialitat Hivernal aquí.

Consulteu les tarifes d’inscripció i accedeixi al formulari d’inscripció aquí.