NANTES – el País del Loira – França
Congrés – del 4 al 6 de maig de 2010
La cinquena edició de les Trobades Nacionals del Turisme i Lleure Esportiu de Natura té lloc del 4 al 6 de maig de 2010 a Nantes.

Aquesta cita cocreada per la regió País del Loira, el Consell General Loira Atlàntic i el Comitè Metodològic reuneix en cada edició més de 700 actors implicats en el desenvolupament sostenible del turisme i el lleure esportiu de natura.

Aquest esdeveniment vol donar suport a l’intercanvi d’experiències, la mutualització de les competències i coneixements promovent la interacció dels actors de l’esport, el turisme, l’entorn i l’ordenació del territori.
Amb l’obertura dels diferents camps professionals es pretén construir una base sòlida i col·lectiva indispensable per al desenvolupament sostenible del lleure esportiu de natura.

Aquesta cinquena edició permetrà aprofundir en una problemàtica, millorar-ne la percepció i descobrir experiències noves:

  • 4 recorreguts temàtics per aprofundir sobre un tema a partir d’experiències in situ destacables en presència d’experts i mitjançant debats
  • 2 sessions de 6 conferències tècniques dedicades a la presentació d’eines i mètodes necessaris per a una implantació òptima de projectes i polítiques locals
  • 2 conferències/debats internacionals
  • 1 fòrum sobre les bones pràctiques en presència d’actors del desenvolupament sostenible del lleure esportiu de natura.

Lloc web