Migdia-Pirineus
de l’11 de gener al 28 de febrer de 2010
L’any 2006 la regió Migdia-Pirineus va engegar les Jornades Natura, una ocasió per mobilitzar els habitants dels vuit departaments del territori regional sobre temes ambientals i de desenvolupament sostenible.

Des de llavors cada any a principi de juny, caps de projecte voluntaris organitzen en tots els punts del territori de Migdia-Pirineus activitats amb l’objectiu de conscienciar el públic en general sobre la preservació del medi ambient i la descoberta del patrimoni natural.

Excursions, exposicions de fotografies, trobades i tallers… trobareu mil i una activitats per a menuts i grans.

El 2008 es van organitzar més de 1.500 activitats a Migdia-Pirineus en el marc de les Jornades Natura.
Us convidem a que participeu a les Jornades Natura de l’any 2010 que tindran lloc del 29 de maig al 6 de juny en tot el territori de Migdia-Pirineus.

Totes les persones que volen contribuir en la 5a edició d’aquest esdeveniment poden inscriure les seves activitats al lloc web de les Jornades Natura de l’11 de gener al 28 de febrer de 2010.

Amb motiu de la presidència Migdia-Pirineus de la Comunitat de Treball dels Pirineus, aquest esdeveniment pot ser una bona oportunitat per proposar activitats transfrontereres amb la col·laboració dels actors interessats en els Pirineus!

Informació pràctica
Inscripcions