El VII fòrum de coproducció de documentals se celebrarà el divendres 23 de setembre de 2011 en el marc del 59 Festival de Sant Sebastià. L’objectiu principal d’aquest fòrum és oferir un punt de trobada als professionals del sector audiovisual i cinematogràfic per fomentar les relacions de coproducció entre productors de les regions europees. En aquesta edició, l’esdeveniment gaudirà del segell 2011, l’Any dels Pirineus.

El fòrum, organitzat per IBAIA (associació de productores audiovisuals independents del País Basc), s’inscriu dins les activitats de l’Industry Club de Zinemaldia i reunirà empreses productores, professionals del sector, distribuïdores i televisions.
Es reservarà una jornada sencera, amb sessions de pitching incloses, en què els productors poden exposar els seus projectes davant un ampli sector de comissioning editors.

 

Amb l’objectiu d’optimitzar sinergies entre els projectes seleccionats i els membres del sector, s’organitzaran reunions privades segons agenda per poder discutir sobre els projectes de manera ordenada.
 
Per a més informació, feu clic aquí.