Després de tancar la segona convocatòria de projectes del Programa de Cooperació Territorial Espanya – França – Andorra 2007-2013 (POCTEFA), la Comunitat de Treball dels Pirineus, autoritat de gestió del programa, té el plaer d’anunciar que aquesta convocatòria de projectes ha obtingut un gran èxit, amb 91 projectes registrats.

El Programa Operacional de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra disposa de finançament de la Unió Europea, amb un pressupost total d’aproximadament 168 milions d’euros del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). L’import restant per a la convocatòria és de 29,5 milions d’euros de FEDER i el percentatge d’intervenció del FEDER es fixa en un 65% del cost total elegible de les operacions.
 
Els actors de l’espai transfronterer Espanya-França-Andorra han presentat iniciatives sobre els diferents eixos del Programa per un import de més de 84 milions d’euros. Els equips de l’STC treballen actualment sobre l’admissibilitat dels informes abans d’iniciar la fase d’instrucció en col·laboració amb el conjunt dels col·laboradors que treballen en la gestió del programa. La selecció final dels projectes tindrà lloc en comitè de programació, previst el mes d’octubre.
www.poctefa.eu