Yolanda Barcina, Presidenta de Navarra, i en qualitat de Presidenta de la CTP, va iniciar la signatura dels convenis FEDER dels projectes de la segona convocatòria, a un acte al que va assistir la premsa

La Presidenta de Navarra, Yolanda Barcina, en qualitat de Presidenta de la CTP, va signar el 4 de juny nou convenis de col•laboració amb cadascuna de les entitats responsables dels projectes, a un acte que es va celebrar al Fortí de San Bartomeu a Pamplona. En aquest acte, per raons pràctiques, es van signar els convenis que compten amb caps de fila navarresos i representa, en realitat, la signatura de tots els convenis de cooperació FEDER dels projectes de la segona convocatòria del POCTEFA en curs.
Les iniciatives estan relacionades, entre d’altres, amb el sector turístic, el desenvolupament de l’activitat econòmica, el patrimoni, la cultura, la investigació biomèdica, l’eco-economia, l’educació i l’impuls de les TIC. La Presidenta va destacar el valor de la cooperació tot afirmant que “Aquesta signatura suposa el tret de sortida per a cadascun d’aquestes projectes, és a dir, l’inici d’un treball intens i exigent per tal de complir les finalitats que es persegueixen mitjançant una correcta gestió de les tasques que els comprenen. I aquest èxit concret dels actors, serà també un èxit per als territoris als que pertanyen i per al conjunt de la nostra societat”.