Col•lectiu Ull Nu i Artèria convoquen la primera edició d’Ull Nu – Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus, que tindrà lloc al llarg del mes de novembre de 2012 a Andorra la Vella. El festival s’adreça a escoles d’audiovisuals, productors professionals i no professionals i a creadors independents que busquen una plataforma a través de la que poder exposar i difondre les seves creacions.
Poden participar al festival les persones nascudes a partir de 1977 (inclòs), nascudes i/o residents en algunes de les regions següents dels Pirineus: Osca, Navarra, Guipúscoa, Lleida, Girona, Pirineus Orientals, Pirineus Atlàntics, Alts Pirineus, Alta Garona, Arieja i Andorra.
Les obres s’hauran d’adscriure en algunes de les següents categories: Ficció (animació o imatge real), Documental, Videoart i experimental, Publicitat i videoclip, Audiovisual de temàtica esportiva, Menors de 18 anys.
La millor obra de cada categoria serà guardonada amb 500€, excepte el premi de la categoria de Menors de 18 anys, que serà de 300€. Les inscripcions s’hauran de realitzar entre el 28 de maig i el 6 de setembre de 2012.
Per a més informació, visiteu la pàgina web del Festival.