El dia 9 de juliol es presentaran a Jaca els resultats del projecte OPCC impulsat per la Comunitat de Treball dels Pirineus.
El 9 de juliol es va celebrar el seminari final de l’Observatori Pirinenc del Canvi Climàtic (OPCC) a Jaca, un projecte impulsat per la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP) i cofinançat amb fons FEDER a través del Programa Operatiu de Cooperació Territorial Espanya-França-Andorra (POCTEFA).

Durant més de 3 anys, les vuit regions del territori CTP han treballat juntes per avaluar els impactes del canvi climàtic als Pirineus, per a poder adaptar-se a les seves conseqüències negatives.

Durant la jornada del dimecres 9 de juliol, els responsables del projecte van presentar a les instal•lacions de l’Institut Pirinenc d’Ecologia (IPE) de Jaca els resultats de les accions dutes a terme per l’OPCC al voltant de diferents eixos: clima, biodiversitat, boscos, riscos, aigua, teledetecció i geoportal.

El dijous 10, la Comissió Tècnica de Seguiment es va reunir per avaluar l’estratègia general de l’OPCC i definir línies d’actuació futures.