La Comunautat de Trabalh dels Pirenèus (CTP) organiza una Prepausicion d’idèias per la redaccion d’un projècte LIFE subre Cambiament Climatic al Pirenèu.
Amb la tòca de contunhar amb son engatjament al benefici de la cooperacion transfrontalièra e de la conservacion del patrimòni natural, la Comunautat de Trabalh dels Pirenèus (CTP) organiza una Prepausicion d’idèias per la redaccion d’un projècte LIFE subre Cambiament Climatic al Pirenèu. Las idèias an d’èsser en rapòrt amb l’Adaptacion (adaptacion, impactes e vulnerabilitat) dins l’encastre del Cambiament Climatic amb la tòca de qu’aquelas idéias se materialisen e desvolópen en un projècte LIFE.

Aquela crida d’idèias cèrca lo desvolopament e la realizacion d’un projècte de cooperacion transfrontalièra menat per actors (cercaires, associacions, centres cientifics, conselhièrs…) amb rapòrt amb l’Adaptacion (adaptacion, impactes e vulnerabilitat) dins l’encastre del Cambiament Climatic.

La tòca es lo sosten a las iniciativas ambientalas atal coma l’identificacion e l’atraccion de talent al sector de l’environament.

Los interessats pòdon consultar la presentacion e las condicions de participacion aquí e mandar, abans lo 3 de setembre, lo formulari de la prepausicion (joscargar aquí) coma resumit executiu amb son idèia de projècte environal.