El proper 21 de setembre tindrà lloc la segona edició del Dia de la Cooperació. Aquest esdeveniment vol celebrar la cooperació transfronterera a Europa, fent ressaltar els beneficis que diàriament aporta al conjunt dels seus ciutadans.

Aquest esdeveniment, coordinat per l’INTERACT, reuneix més de 70 programes de Cooperació Territorial de més de 35 països de la Unió Europea i països veïns. El seu objectiu és dur a terme una gran campanya conjunta de comunicació per donar a conèixer al conjunt de la societat els importants èxits assolits per la cooperació transfronterera a través del finançament de més de 20.000 projectes de cooperació.

La primera edició del Dia Europeu de la Cooperació, el setembre de 2012, va aconseguir un gran èxit de participació, amb l’organització de més de 100 esdeveniments i 200.000 participants d’arreu d’Europa.

Des de la CTP animem a tots els projectes finançats pel POCTEFA a participar en el Dia Europeu de la Cooperació 2013, organitzant el seu propi esdeveniment. És una ocasió ideal per donar a conèixer el projecte al públic en general i posar en valor els resultats assolits, millorant així la seva visibilitat. Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb la responsable de comunicació: s.laizpuru@poctefa.eu


Resultats del Dia Europeu de la Cooperació 2012

Esdeveniment organitzat pel POCTEFA en el marc del Dia Europeu de la Cooperació 2012