L’Associació de Regions Frontereres d’Europa (ARFE) convoca el premi, que es lliurarà durant la celebració de la Conferència Anual i Assemblea General 2012 que tindrà lloc a Berlín els propers dies 8 i 9 de novembre. El termini de presentació de candidatures és fins al 20 de setembre.

ARFE vol honrar els assoliments aconseguits en l’àmbit de la cooperació transfronterera en àrees com la cultura, economia, relacions polítiques, laborals i socials.
Sota el lema “La mobilitat transfronterera del mercat de treball: experiències, problemes i reptes”, l’Associació de Regions Frontereres d’Europa busca també motivar les diferents regions frontereres perquè contribueixin a crear un espai comú que millori les relacions entre països i es contribueixi a la integració europea.
Hi poden optar al guardó entitats que impulsin la cooperació i el bon veïnatge a través dels seus projectes presentant les mesures i/o fins i tot els assoliments globals i esforços, estratègies, etc. que estan duent a terme per millorar l’entorn d’una regió transfronterera.
Encara que el Premi “Vela de Papenburg” és abans de tot un reconeixement de prestigi, en circumstàncies excepcionals el premi podria concedir-se per recolzar financerament els esforços realitzats per una regió en particular.

Més informació.