En totes les imatges presentades a concurs, es necessari que apareguin persones realitzant alguna activitat als Pirineus.
La Comunitat de Treball dels Pirineus convoca un nou concurs de fotografia. Sota el nom “Com gaudeixes dels Pirineus?”, el concurs persegueix posar en valor i donar a conèixer a través de la fotografia l’oferta cultural i d’oci que proporciona el territori de la Comunitat de Treball dels Pirineus. En totes les imatges presentades a concurs, es necessari que apareguin persones realitzant alguna activitat als Pirineus.

Per participar, s’ha de tenir més de 18 anys i enviar les fotografies entre el 8 d’octubre i el 6 de novembre a la següent adreça electrònica: ctppoctefa@gmail.com. El guanyador obtindrà una estada de dos nits en l’hotel Reina Felicia de Jaca, municipi situat al peu dels Pirineus que compta amb una àmplia oferta d’oci i és la seu de la CTP des de fa més de trenta anys.

Per a participar en el concurs, el candidat haurà de ser seguidor de la CTP en Twitter (@ctppoctefa) o clicar “m’agrada” a la seva pàgina de Facebook (Communauté de Travail des Pyrénées/Comunitat de Treball dels Pirineus).

Les imatges presentades en el concurs es faran públiques a través de les xarxes socials sota el hashtag #PirineosEuropeos. Si, a més, ets un apassionat dels Pirineus, no tens excusa. Participa!

Podeu consultar les bases completes del concurs a través d’aquest enllaç.