Els propers dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre tindrà lloc al recinte firal de FICOBA (Irún) el Festival MENDIEXPO OUTDOOR EXPERIENCE, una cita indispensable per a tots els amants dels esports outdoor.

El Festival Mendiexpo s’ha renovat per dins i per fora. Ha canviat la marca, però també el concepte de fira ampliant continguts i orientant-se a un públic que cada dia és més “expert” i exigent. Mendiexpo Outdoor Experience serà la seu de la gira internacional del festival de cinema de muntanya més famós del món: BANFF MOUNTAIN FILM FESTIVAL WORLD TOUR
A més a més, aquesta edició ofereix conferències i projeccions d’alpinistes, escaladors, esportistes i aventurers de primer ordre com ara Cory Richards, Adam Ondra, Alex Txikon, Mireia Miró, Axi Muniain, Josu Feijoo, Will Gadd… També s’han creat espais com “els Circuits del Coneixement”, "Pren-te un cafè amb", "Assabenta’t de", "Berria solastokia", el “Mendi Market” i moltes activitats més al llarg d’aquests tres dies: exhibició i cursos d’slackline, sortides en piragua, ràpel, rocòdrom, tirolina i pont tibetà… a més de sortejar regals!