En aquests quatre anys, cinc entitats d’Ariège (Mitjorn-Pirineus) i Girona (Catalunya) han col•laborat amb la fi de crear una oferta conjunta de turisme sostenible i de qualitat en plena naturalesa dins de l’àmbit pirinenc transfronterer.
Durant el seminari final del projecte RES’PIR celebrat el passat 10 de juny a Foix, els socis del consorci van transmetre la seva disposició de donar continuïtat a les accions dutes a terme des de que van començar a treballar junts el 2010.

En aquests quatre anys, cinc entitats d’Ariège (Mitjorn-Pirineus) i Girona (Catalunya) han col•laborat amb la fi de crear una oferta conjunta de turisme sostenible i de qualitat en plena naturalesa dins de l’àmbit pirinenc transfronterer. Durant aquest temps, tretze empreses de turisme actiu d’Ariège i onze de Girona han estat certificades per RES’PIR com a part de la xarxa turística transpirinenca.

‘La continuïtat d’un enfocament de qualitat per a un turisme actiu sostenible en l’espai transfronterer pirinenc’ va ser el títol del seminari final en el que es va plasmar la necessitat d’involucrar en major mesura a les empreses d’oci a l’aire lliure establertes en el territori i es van traslladar els resultats de l’observatori d’esports a l’aire lliure.

Per saber més sobre les conclusions de RES’PIR, visiteu la seva pàgina web.