Ja s’ha obert el termini d’inscripció del concurs LIMITIS FORUM, el projecte de cooperació transfronterera guanyador del Premi Joventut 2012 de la CTP.
Es tracta d’un certamen dirigit a joves amb edats compreses entre els 12 i els 20 anys, finançat per la Comunitat de Treball dels Pirineus (Premi Joventut 2012) i organitzat per l’Asociación Navarra Nuevo Futuro, Arit Toxicomanies, Hezizerb Elkartea, IRSE Alava i CPIE Littoral Basque.
Aquest concurs pretén crear grups de joves d’educació formal i no-formal que, al costat dels seus educadors, animadors o professors, realitzin un procés de reflexió sobre la crisi actual i creïn un laboratori d’alternatives que es materialitzin en la creació d’un vídeo d’una durada màxima de 5 minuts.

Els MICROvídeos seran valorats per un jurat compost per artistes i educadors, que atorgarà un premi al grup més ben valorat de cada banda de la frontera pirinenca. A més, al juny se celebrarà una gala on els assistents podran veure i valorar els vídeos i atorgar, al seu torn, el "premi del públic" a les millors creacions d’una i altra banda del Pirineu.

Podeu descarregar les bases aquí