El 19 d’octubre es projectaran al Hendaia Film Festival els treballs audiovisuals realitzats en el marc del projecte Limitis Forum (Premio Joventut CTP 2012) per més de 200 joves dels territoris transfronterers d’Euskadi, Aquitània, Navarra i Aragó.

El projecte Limitis Fòrum va ser el guanyador del premi de la CTP Secció Joventut 2012, fet que va permetre el seu finançament. Aquest projecte va posar en marxa un concurs de microvídeos adreçat a joves d’entre 12 i 20 anys que havien d’abordar el tema de la crisi econòmica a Europa en 5 minuts. Es tracta d’una manera de provocar la reflexió dels joves sobre qüestions socials i d’eliminar els prejudicis existents en relació amb la no participació d’aquest col•lectiu.

Els treballs audiovisuals realitzats en el marc del concurs Limitis Forum es presentaran al Hendaia Film Festival. Després de la projecció, oberta al públic, es farà lliurament dels premis i es procedirà a la clausura del projecte amb una trobada entre els joves participants i els educadors implicats en el procés.

La cita tindrà lloc entre les 11h00 i les 13h00 del 19 d’octubre, en el Centre Cultural Mendi Zolan (Sokoburu-Hendaia).

Pot consultar els vídeos guanyadors del concurs aquí.