La CTP a lançat l’edicion de 2012 dels prèmis de la CTP. Menatz d’accions en favor de la cooperacion transpirenenca ? Podetz concorir dins l’una de las doas categorias:

          Categoria « joventut » : se sètz un establiment de l’ensanhament segondari o de la formacion professionala, una associacion, un centre cultural, ostal de joves… del territòri de la CTP e que menatz d’accions transfrontalièras en favor de la joventut, lo volet "Joventut" del Prèmi de la CTP vos espera …  Benlèu auretz l’astre de remportar la dotacion de 10 000 € que visa a sosténer la mesa en òbra de vòstre projècte !

          Categoria « Forças vivas » : per totes los autres actors del territòri que menan un projècte transfrontalièr. Trantalhatz pas a depausar vòstra candidatura al volet " Forças Vivas ", per fin de concorir al títol de "l’actor lo mai dinamic del territòri de la CTP".

Per participar, desbrembatz pas de nos tornar vòstre formulari de candidatura dabans lo 31 de julh de 2012. Trobatz totas las informacions relativas als prèmis de la CTP sul siti de la CTP, rubrica Prèmis de la CTP.