Com cada any i, ja en fa 15, la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP) obre la convocatòria de projectes «Investigació», finançada per fons propis dels seus membres.
19 juin au 22 juillet19 juin au 22 juilletixos d’actuació, aquesta convocatòria té com a objectiu:

• Desenvolupar i consolidar les xarxes temàtiques d’investigació i col•laboració científictecnològica mitjançant el desenvolupament de projectes d’investigació comuns: Eix Xarxes (Modalitat A).
• Recolzar la mobilitat dels investigadors per reforçar la formació i la constitució de xarxes de grups d’investigació: Eix Mobilitat (Modalitat B).
• Finançar la realització de projectes d’investigació científica i tecnològica innovadors, afavorint la cooperació entre universitats, centres tecnològics i empreses dels diferents territoris de la CTP: Eix Projecte d’Investigació (Modalitat C).

La documentació necessària per presentar l’expedient de candidatura està disponible per a cadascun dels territoris. La data límit per validar els expedients i trametre’ls als serveis de cada regió és el 12 de juliol de 2013.

S’haurà de presentar formulari de candidatura per a cadascun dels territoris que participin al projecte. Per exemple: si al Projecte A intervenen tres socis de Catalunya, un soci de Midi-Pyrénées i dos d’Andorra, s’haurà d’emplenar un formulari per a Catalunya, un altre per a Midi-Pyrénées i un altre per a Andorra.

El reglament de la convocatòria es pot descarregar en francès o en espanyol.

REGIONS

Modalitats

Presentació de l’expedient

Andorra

A, B i C

Obertura hasta 12 de juliol
www.recerca.ad

Aragó

A, B i C

Obertura: 4-22 juliol
www.aragon.es/DepartamentosOrganismosPublicos/Departamentos/IndustriaInnovacion/AreasTematicas/Investigacion/BecasSubvencionesPremios/ci.03_Comunidad_Pirineos.detalleDepartamento

Aquitània

A i C

http://les-aides.aquitaine.fr/article397.html

Catalunya

A i B

Obertura 6-22 de juliol
http://www10.gencat.cat/agaur_web/AppJava/catala/a_beques_cercador.jsp?cercar=1&keyword=ctp

País Basc

Modalitats A, B (mitjançant la modalitat A) i C

Obertura: 19 juny-22 juliol

http://www.hezkuntza.ejgv.euskadi.net/r43-5552/es/contenidos/informacion/dib4/es_2035/proiektuak_pirineoak_c.html

Languedoc-Rousillon 

C.


Obertura hasta 12 de juliol
http://www.laregion.fr/62-appels-a-projets

Midi-Pyrénées  

A, B i C


Obertura hasta 12 de juliol
http://www.midipyrenees.fr/Appel-a-Projets-Recherche-de-la-CTP

Navarra

/