La seu administrativa de la CTP s’ha traslladat a l’edifici de l’Institut Pirinenc d’Ecologia (IPE). La seu històrica de l’entitat encara es troba en la Torre del Rellotge. La CTP i l’Ajuntament de Jaca signen un acord de col•laboració.
Les oficines del Consorci de la Comunitat de Treball dels Pirineus(CTP), situades fins ara en el Palau de Congressos de Jaca, s’han traslladat a l’edifici de l’Institut Pirinenc d’Ecologia, que es troba en l’Avinguda de Nuestra Señora de la Victoria, també a Jaca.

Des del seu naixement, fa més de trenta anys, el Consorci de la CTP ha tingut la seva seu a Jaca, amb motiu de la situació estratègica de la ciutat pel que fa a les regions membres i les bones relacions que el consorci i el consistori han mantingut sempre. El Palau de Congressos ha servit durant anys com a seu administrativa del consorci però, en la actualitat, les instal•lacions modernes de l’IPE s’adapten millor a les necessitats tecnològiques i organitzatives de l’organisme. Com fins ara, la seu històrica de la CTP seguirà sent la Torre del Rellotge en ple cor de Jaca.

A principis de maig, el president de la CTP, D. Gilbert Saboya Sunyé, va visitar Jaca amb motiu de la Diada d’Europa i va manifestar el seu suport a mantenir la seu del consorci en la ciutat aragonesa.

Acord de col•laboració
La CTP i l’Ajuntament de Jaca han signat un acord de col•laboració amb el qual el consorci i el consistori donen continuïtat a les bones relacions que mantenen des de fa més de trenta anys. Gràcies a aquest acord, la CTP prestarà assistència tècnica a l’ajuntament per al desenvolupament i presentació dels projectes emmarcats dins del Programa Operatiu Espanya-França-Andorra. En el marc de col•laboració establert, la Comunitat de Treball dels Pirineus podrà fer ús de les sales i dependències del Palau de Congressos i altres dependències municipals en els casos que sigui necessari i seguint el procediment habitual de reserva de sales i equipaments de l’ajuntament, per a la realització d’actes institucionals i de treball que així ho requereixin.