La còla de trabalh del programa de cooperacion Interreg V-A Espanha-França-Andòrra (POCTEFA 2014-2020) s’es acampada en dos còps amb la còla de la SC dins lo sèti de la Comunautat de Trabalh dels Pirenèus (CTP) per avançar en subjèctes fondamentals en vista del lançament de la crida que vèn.
Tant en abrial coma en mai se debanèron tres talhèrs tematics ont i anèron tecnicians de totas las regions de la CTP, Autoritat de Gestion del programa. Aquels talhèrs foguèron subre subjèctes destacats del POCTEFA que vén: Governança, Model de crida de projèctes, Instruments d’informacion e comunicacion pels beneficiaris, etc.

Totes los participants en aquelas sesilhas s’esforcèron per obténer lo consensus en la definicion dels aspèctes clau de cada subjècte per los poder portar en forma de prepausicions al Comitat de Seguida que vèn que se debanarà lo mes de junh.

La còla de trabalh a coma objectiu avançar en la preparacion del lançament del programa Interreg V-A Espanha-França-Andòrra (POCTEFA 2014-2020) aprovat recentament.