Llenguadoc-Rosselló Migdia-Pirineus Aquitània (massís dels Pirineus)
Acte – 10 de gener de 2010
L’objectiu de la Jornada Nacional de la Raqueta de Neu que s’organitza cada any és fer descobrir la muntanya hivernal d’una altra manera…
El proper 10 de gener els guies de muntanya us conviden a compartir en vuit indrets del vessant nord dels Pirineus el seu ofici i l’activitat de la raqueta de neu en un ambient distès.

Podeu venir en família, sols o amb amics;
la Jornada Nacional de la Raqueta de Neu us
permetrà iniciar-vos en aquesta activitat o perfeccionar-vos tot respectant les regles de seguretat i tenint cura de l’entorn gràcies als consells de professionals.

També podreu descobrir nombroses activitats lúdiques, independentment del vostre nivell físic, a partir de tallers temàtics (construcció d’iglús, comprensió de la neu, orientació en entorn muntanyenc,…)

Aquesta autèntica festa de la muntanya d’hivern és possible gràcies a la col·laboració de les federacions esportives (Randonnée Pédestre, Montagne et Escalade i Club Alpin Français) i actors locals.

No oblideu portar roba ben calenta i adaptada a les activitats! Els guies de muntanya s’encarreguen del préstec del material i del tradicional vi calent.

Informació pràctica