LUZ SAINT SAUVEUR – Alts Pirineus – Migdia Pirineus
Festival de música – del 10 al 13 de juliol de 2010

L’associació Jazz Pyr’ us convida, del 10 al 13 de juliol a Luz-Saint-Sauveur, a celebrar el 20è aniversari del festival de jazz, una autèntica aventura humana, creativa i artística!

El programa us ofereix quatre dies de música en una vila de la muntanya dels Alts Pirineus, més de 35 espectacles, amb els artistes nacionals i internacionals més representatius del món del jazz contemporani i de la música improvisada.
Lluny de les produccions convencionals, Jazz à Luz aposta des de fa 20 anys per la innovació! El jazz es converteix en una manera de pensar, de llibertat, de compartir i de qüestionar-se.
 
Els 20 anys del festival també se celebraran al poble, gràcies a diferents propostes festives i plenes de bon ambient properes a la població i al patrimoni local. Moltes formacions departamentals i regionals també evolucionaran en estils molt variats, en coherència amb la resta de la programació: blues, funk, electrònica, rock, hip-hop, xaranga, espectacles infantils…

Deixeu-vos captivar pel ritme de la música, els concerts en indrets insòlits en plena muntanya, àpats campestres, un espectacle pirotècnic burlesc, instal·lacions plàstiques o sonores, serenates,…

Contacte:
Associació Jazz Pyr’
Correu electrònic: festival@jazzaluz.com
Tel.: 05 62 92 38 30