L’any 2009 la Comunitat de Treball dels Pirineus va decidir crear el Premi dels Pirineus Joventut amb l’objectiu d’ajudar financerament a posar en pràctica un projecte de cooperació transfronterera promogut per centres d’ensenyament secundari i de formació professional del seu territori.

La primera edició del concurs, que va finalitzar el 31 de desembre de 2009, va comptabilitzar un total de 16 candidatures sobre temes tan variats com el desenvolupament sostenible, l’artesania, l’horticultura o fins i tot la creació d’empreses.

El 18 de març el jurat de selecció va escollir com a guanyador del Premi dels Pirineus Joventut 2009 el projecte FAIRE: Former A une Insertion professionnelle Réussie Européenne, l’objectiu del projecte és afavorir l’adaptació professional dels joves en el sector de la restauració.

Pròximament el Lycée Charles Cros (Carcassona – Llenguadoc-Rosselló) i l’IES San Lorenzo (Osca – Aragó) rebran una dotació de 10.000 € de la CTP i estan convidats al proper consell plenari perquè presentin el plantejament treballat.

Formeu part d’un centre d’ensenyament secundari i de formació professional originari del territori de la Comunitat de Treball dels Pirineus i voleu portar a terme un projecte de cooperació transfronterera amb un altre centre d’aquest territori?

No dubteu a consultar la secció Premi dels Pirineus del nostre lloc web, aviat podreu consultar el reglament i el formulari d’inscripció de l’edició 2010 del Premi dels Pirineus Joventut.

Per a més informació sobre el Premi dels Pirineus 2009, baixeu-vos:
el balanç de les 16 candidatures
la presentació resumida del projecte guanyador