Es va obrir l’edició 2012 dels Premis de la CTP. Porteu a terme accions a favor de la cooperació transpirinenca? Si és així, podeu competir en una de les dues categories:

          Categoria “joventut”: si formeu part d’un centre d’ensenyament secundari o de formació professional, una associació, un centre cultural, un centre de joves… del territori de la CTP i porteu a terme accions transfrontereres a favor de la joventut… presenteu-vos als Premis de la CTP, categoria “Joventut”. Potser tindreu la sort de rebre una dotació de 10.000 € per ajudar a fer realitat el vostre projecte!

          Categoria “Actors Dinàmics”: per a la resta d’actors del territori que porten a terme un projecte transfronterer. Inscriviu-vos a l’apartat Actors Dinàmics per competir com a “actor més dinàmic del territori de la CTP”.

Per participar-hi, no oblideu enviar-nos el vostre formulari d’inscripció abans del 31 de juliol de 2012. Si voleu més informació sobre els Premis de la CTP, visiteu el lloc web de la CTP, apartat Premis de la CTP.