20 gourmets han estat seleccionats per cuinar, degustar i valorar una sèrie de productes artesanals cedits gratuïtament per 17 productors espanyols i francesos.
Des del mes d’abril, la zona fronterera de la comarca del Bidasoa i l’Agglomeration Sud Pays Basque compta amb vint nous ambaixadors dels seus productes locals. Aquests 20 gourmets han estat seleccionats per cuinar, degustar i valorar una sèrie de productes artesanals cedits gratuïtament per 17 productors espanyols i francesos.

Amb el contingut d’una caixa gourmet, hauran de preparar un dinar a un grup de coneguts i fer un seguiment a través de les seves xarxes socials personals i del bloc de GureGOURMET, nom de la campanya promocional en la qual s’emmarca aquesta iniciativa. El millor ambaixador rebrà un diploma i un sopar per a dues persones en un restaurant del territori.

La campanya GureGOURMET ha estat impulsada pels socis del projecte de cooperació INNOV MUGABE 2×2, cofinançat al 65% per fons europeus FEDER a través del POCTEFA 2007-2013. Bidasoa Activa, soci líder d’aquest projecte, és qui impulsa la campanya.