Per celebrar l’Any dels Pirineus, la Comunitat de Treball dels Pirineus organitza Pyrineo, la Gran Travesssa per conèixer i gaudir del massís en un ambient alegre i festiu. Us hi esperem del 25 de juny al 9 de juliol!

El recorregut comença a l’Atlàntic i al Mediterrani, passa per Espanya al sud i per França al nord, i recorre els paratges més meravellosos dels Pirineus. S’han preparat quatre recorreguts diferents, unes seixanta excursions inèdites que us portaran al bell mig dels Pirineus, a la vall d’Azun, per gaudir de la gran festa dels Pirineus que tindrà lloc el 9 de juliol de 2011. Aquest acte excepcional és la culminació de quinze dies de descobriment del massís pirinenc a través dels seus paratges emblemàtics en recorreguts fàcils de 3 a 6 hores, que presenten de 400 a 800 metres de desnivells. Us hi esperem! Sols, acompanyats pels amics, associacions i altres enamorats de la muntanya en general. Podeu comprar fórmules de 3, 7 o 14 dies o participar de franc en alguna de les etapes.
 
En total, s’han previst vuit punts de trobada per gaudir plegats d’actes festius al voltant de la cultura pirinenca. Pyrineo la Gran Travessa, que disposa de guies de muntanya diplomats, és l’acte central del 2011, l’Any dels Pirineus.
 
Més informació:
www.pyrineo.eu La Gran Travessa