Del 12 al 29 de setembre de 2013 l’eurociutat basca Baiona-Sant Sebastià celebra la dansa amb Dantza Hirian, un festival transfronterer de dansa contemporània en paisatges urbans.

El festival Dantza Hirian torna un any més per festejar la dansa contemporània a l’eurociutat basca Baiona-Sant Sebastià. Durant el pròxim mes de setembre es podrà gaudir de tota una sèrie d’espectacles programats a diverses localitats d’aquest espai transfronterer urbà.

El projecte IREKI, un nou impuls per a Dantza Hirian
IREKI és un projecte transfronterer finançat amb fons FEDER a través del POCTEFA, l’objectiu del qual és impulsar i consolidar el festival Dantza Hirian com una verdadera plataforma de sensibilització, suport a la creació i difusió de la dansa contemporània a l’eurociutat basca Baiona-Sant Sebastià. El projecte IREKI està permetent millorar i ampliar les activitats desenvolupades dins del festival Dantza Hirian.

Aterpean, un programa d’artistes en residència
Per recolzar les creacions de nous artistes, el festival Dantza Hirian ha posat en marxa el programa Aterpean. Es tracta d’un programa d’artistes en residència que vol fomentar l’intercanvi d’artistes i companyies entre Aquitània i el País Basc, oferint-los una dotació econòmica, un espai per a la creació i la possibilitat d’estrenar les noves creacions en el festival Dantza Hirian. Més informació sobre Aterpean aquí.

Per a més informació sobre Dantza Hirian cliqueu aquí.

Dantza Hirian 2013: podeu consultar el programa del festival aquí i un dossier de premsa amb més informació sobre les companyies i coreografies que participaran en l’edició d’aquest any aquí.