El projecte Gallipyr ha estat seleccionat com a exemple de bones pràctiques en un informe sobre biodiversitat forestal a Europa elaborada per SURF-nature.

Gallipyr és un projecte que té per objectiu millorar la protecció i conservació dels gal•liformes de muntanya als Pirineus. El projecte Gallipyr va permetre harmonitzar els mètodes de seguiment i de gestió utilitzats, millorant així el seu impacte i eficiència. Aquest projecte de cooperació transfronterera es va cofinançar amb fons europeus a través del POCTEFA.

SURF-nature ha inclòs Gallipyr com a exemple de bones pràctiques d’un projecte transfronterer en un informe sobre la biodiversitat forestal a Europa.

SURF-nature és un projecte europeu per a la conservació de la natura i la biodiversitat a Europa. Hi participen 10 Estats membres i el seu objectiu principal és ajudar els diferents programes operatius europeus perquè millorin les seves oportunitats de finançament per a aquest tipus de projectes. Les seves principals accions consisteixen a desenvolupar bases de dades sobre bones pràctiques, elaborar guies sobre finançament per a aquest tipus de projectes, sessions de formació i capacitació, i l’enfortiment de xarxes d’experts en conservació del medi ambient.

Per a més informació sobre el projecte Gallipyr, cliqueu aquí.

Per a més informació sobre SURF-nature cliqueu aquí.