BAGNERE DE BIGORRE – Alts Pirineus – Migdia Pirineus
Festival de música – del 18 al 30 de juliol de 2010

Piano Pic és un festival i una acadèmia de música que té lloc del 18 al 30 de juliol en diferents indrets de Haut Adour (Bagnères i rodalia).

L’any 1995, en una trobada entre Pierre Réach i Christophe Baillet, neix la idea de crear una acadèmia d’alt nivell i un festival al país de Schrader i Raymond de Carbonières.
L’aposta era acollir a les valls pirenaiques músics d’alt nivell i de renom internacional; finalment, el somni es farà realitat a través del Festival Piano Pic i l’Acadèmia Gyorgy Sebök.

Sota la presidència de Jacques Chancel i la direcció artística de Pierre Réach i Christophe Baillet, grans intèrprets internacionals es donen cita a les muntanyes pirenaiques per oferir una sèrie de recitals extraordinaris.

Amb el paisatge de fons del patrimoni natural i arquitectònic dels Pirineus (Campan, Gerde, Baudéan, Abbaye de l’Escaladieu, Bagnère o fins i tot el Pic du Midi), la tercera edició del Festival Piano Pic està dedicada a Gyôrgy Sebôk, en commemoració del 10è aniversari de la seva desaparició.

Contacte:
Associació Piano Pic
Christophe BAILLET: 06 87 92 65 72 – christophe.baillet7@wanadoo.fr
Pierre REACH: 06 80 01 58 93 – pierre.reach@free.fr