El Saló Destination Nature, que té lloc el 25, 26 i 27 de març a París, és una oportunitat única per als amants del senderisme i tots aquells que encara no han decidit on aniran de vacances. Els visitants hi trobaran múltiples propostes: escapades entranyables, recorreguts de temàtiques diverses i per a tots els gustos (natura, romanticisme, solidaritat, gastronomia, cultura, fauna i flora, esport,…) i viatges a indrets extraordinaris. De totes les propostes, aquest any… els Pirineus, convidat d’honor del Saló.

Dins el projecte 2011, Any dels Pirineus, les quatre comunitats autònomes, les tres regions franceses i Andorra participen de manera conjunta al Saló per celebrar i promoure els Pirineus.

Durant tres dies, al seu estand de 80 m2 podreu gaudir de tasts exquisits, com el formatge de Roncal (Navarra) o el vi de Migdia-Pirineus, participar en diverses activitats, o veure fotografies, vídeos… per conèixer totes les vessants dels Pirineus.

A més, les persones que el visitin tindran la possibilitat de participar en un sorteig de caps de setmana als Pirineus i es podran inscriure a La Gran Travessa que recorrerà del 25 de juny fins al 9 de juliol tot el territori pirinenc, des del Mediterrani fins a l’Atlàntic.

Després de París… Bordeus!

Per continuar amb aquesta promoció conjunta dins el projecte, els representants de cada territori participaran al Saló Rendez-Vous France, organitzat per Atout France. Aquesta cita de professionals del turisme, que té lloc el 29 i 30 de març a Bordeus, és una trobada de més de 900 operadores turístics de tot el món i representa una gran oportunitat per promoure i (re)valorar els Pirineus.

Més informació: www.pyrineo.eu